Πατάτες με 4 τυριά

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε στρογγυλές φέτες. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε μια στρώση πατάτες. Πασπαλίζουμε με τα τυριά και επαναλαμβάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Στη συνέχεια, διαλύουμε τον κύβο λαχανικών σε 2 φλιτζάνια ζεστό νερό. Αφήνουμε τον ζωμό να κρυώσει και διαλύουμε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ. Περιχύνουμε με τον ζωμό τις πατάτες, ραντίζουμε με λίγο βούτυρο, λίγο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °Cγια 1 ώρα.

  • 500 γρ. πατάτες
  • 1 κουτ. σούπας Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κύβος λαχανικών
  • 100 γρ. τυρί γκούντα
  • 100 γρ. τυρί ένταμ
  • 100 γρ. κεφαλογραβιέρα
  • 100. γρ. κασέρι
  • λίγο βούτυρο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους