Σπάλα μοσχαριού με λαχανικά

Κόβετε το κρέας σε μικρά κομματάκια τα αλατοπιπερώνετε, και τα αλευρώνετε. Ζεσταίνετε το βούτυρο και ροδίζετε το κρέας. Το βγάζετε από την κατσαρόλα και ρίχνετε το καρότο, το σέλινο, το κρεμμύδι και το φύλλο δάφνης. Τα σοτάρετε και τα σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε τη ντομάτα και βάζετε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα. Ρίχνετε λίγο νερό και τον μαϊντανό και σιγοψήνετε μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

  • 1 κιλό σπάλα μοσχαριού
  • λίγο αλάτι και πιπέρι
  • λίγο Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 1 καρότο, λίγο σέλινο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 φύλο δάφνης
  • 1 κουτί κον - κασέ ή ντοματάκι ψιλοκομμένο
  • 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί
  • μαϊντανός
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους