Κροκέτες πατάτας

Σε ένα κατσαρολάκι, βάζετε το νερό και το γάλα και όταν πάρουν βράση, το κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το περιεχόμενο ενός φακέλου Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ. Προσθέτετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, το μπέικον και ανακατεύετε καλά. Πλάθετε μπαλίτσες με το μίγμα και τις περνάτε πρώτα από το Αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από το Τρίμμα Φρυγανιάς. Τέλος, τηγανίζετε με μπόλικο λάδι.

  • 300 ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 100 ml (½ φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 65 γρ. (3 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 φάκελος Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ
  • 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  • 1 αυγό
  • λίγο Αλεύρι Για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • Τρίμμα Φρυγανιάς ΑΝΘΟΣ
  • ελαιόλαδο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους