Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του www.sintages-jotis.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Δείτε περισσότερα
Close Cookies notice

Κροκέτες πατάτας

Υλικά
  • 300 ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 100 ml (½ φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 65 γρ. (3 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 φάκελος Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ
  • 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  • 1 αυγό
  • λίγο Αλεύρι Για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • Τρίμμα Φρυγανιάς ΑΝΘΟΣ
  • ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι, βάζετε το νερό και το γάλα και όταν πάρουν βράση, το κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το περιεχόμενο ενός φακέλου Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ. Προσθέτετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, το μπέικον και ανακατεύετε καλά. Πλάθετε μπαλίτσες με το μίγμα και τις περνάτε πρώτα από το Αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από το Τρίμμα Φρυγανιάς. Τέλος, τηγανίζετε με μπόλικο λάδι.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους