Κροκέτες τυριών

Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το νερό και το γάλα και όταν πάρουν βράση, το κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το περιεχόμενο ενός φακέλου Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ. Προσθέτετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε τα τριμμένα τυριά και το αυγό και ανακατεύετε καλά τα υλικά. Ζυμώνετε και πλάθετε σαν μικρά μπαλάκια. Τα βουτάτε στο αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά. Τηγανίζετε σε μπόλικο λάδι.

  • 300 ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 65 γρ. (3 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 φάκελος Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 αυγό
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) σκληρά τυριά τριμμένα (ρεγγάτο, κεφαλοτύρι, γραβιέρα)
  • τριμμένη φρυγανιά
  • λίγο Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • ελαιόλαδο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους