Muffins σοκολάτας

Παρασκευάζετε το Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού χρησιμοποιώντας αντί για ελαιόλαδο μαργαρίνη και προσθέτοντας το τρίμμα πορτοκαλιού μαζί με το νερό. Λιώνετε τα 100 γραμμάρια (1 πλάκα) Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν - μαρί και κόβετε ή τρίβετε τα υπόλοιπα 50 γραμμάρια Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε μικρά κομμάτια. Προσθέτετε τη λιωμένη σοκολάτα και τα κομματάκια σοκολάτας στη ζύμη του κέικ, χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα στο μίξερ. Μοιράζετε τη ζύμη σε 13 βουτυρωμένα ατομικά φορμάκια και ψήνετε για 30 λεπτά περίπου.

Για 13 muffins

  • 1 κουτί Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ. (1½ πλάκα) Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 90 γρ.( 4 κουτ. σούπας) μαργαρίνη
  • Τρίμμα από 1 Πορτοκάλι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης