Mousse καραμέλα

Υλικά
  • 1 φάκελο Garni Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελο Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ. Σιρόπι Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 550ml Γάλα (2 ¾ φλιτζ. τσαγιού)
Εκτέλεση

Παρασκευάζετε ένα φάκελο Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και ένα φάκελο Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες.
Ανακατεύετε την έτοιμη κρέμα με το έτοιμο Garni (κρατήστε αν θέλετε λίγο για το γαρνίρισμα) και τη μισή ποσότητα του Σιροπιού Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ.
Μοιράζετε τη mousse σε μπολάκια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν. Γαρνίρετε με το Garni που κρατήσατε και με το υπόλοιπο Σιρόπι Καραμέλας. 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους