Κρέπες με τόνο και καλαμπόκι

Ετοιµάζετε το Μίγµα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύµφωνα µε τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτετε την παρµεζάνα και το τηγανίζετε σε μικρές κρέπες.
Τοποθετείτε τις κρέπες σε µικρά µπολάκια, σχηµατίζοντας φωλιές, και τις βάζετε στο ψυγείο.
Ανακατεύετε τον τόνο µε το καλαµπόκι, τις ντοµάτες και τις πιπεριές. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και ξύδι.
Βγάζετε τις κρέπες από τα µπολάκια τις γεµίζετε µε το παραπάνω µίγµα και σερβίρετε.

Για τις κρέπες:

  • 1 κουτί Μίγµα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού)
  • γάλα
  • 3 αυγά
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού)
  • νερό

Για τη γέµιση:

  • 500 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) παρµεζάνα τριµµένη
  • 600 γρ. (3 κονσέρβες) τόνος στραγγισµένος
  • 100 γρ. (1 µέτριο) κρεµµύδι ψιλοκοµµένο
  • 150 γρ. (2 τεµάχια) ντοµάτες σε κοµµατάκια
  • 150 γρ. (3 τεµάχια) πιπεριές πράσινες σε λωρίδες
  • 250 γρ. καλαµπόκι
  • λίγο ξύδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους