Κρέπες με μοσχάρι και φέτα

Ετοιµάζετε το Μίγµα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύµφωνα µε τις οδηγίες του κουτιού και το τηγανίζετε.
Κόβετε τα λαχανικά σε κοµµατάκια. Σε µία κατσαρόλα βάζετε το κρέας µαζί µε όλα τα λαχανικά, προσθέτετε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και νερό µέχρι να σκεπαστούν όλα τα υλικά και τα αφήνετε να βράσουν µέχρι να µαλακώσει το κρέας.
Ζεµατίζετε τα φρέσκα κρεµµύδια και τα χωρίζετε σε λεπτές λωρίδες.
Όταν µαλακώσει το κρέας, στραγγίζετε τα υγρά και κρατάτε 2 φλιτζάνια τσαγιού από τον ζωµό.
Ψιλοκόβετε το κρέας, το ανακατεύετε µε τα λαχανικά και τα µοιράζετε στις κρέπες.
Κλείνετε κάθε κρέπα σε πουγκί και τη δένετε µε µία λωρίδα από το ζεµατισµένο κρεµµύδι.
Βάζετε σε ένα κατσαρολάκι τον ζωµό που έχετε κρατήσει και 1 φλιτζάνι τσαγιού κρέµα γάλακτος και τα αφήνετε να βράσουν µέχρι να µείνουν τα µισά υγρά. Προσθέτετε λίγο λεµόνι.
Βάζετε τις κρέπες σε µέτριο βουτυρωµένο pyrex, τις περιχύνετε µε τη σάλτσα και ψήνετε για 20 λεπτά µε αντιστάσεις ή αέρα σε προθερµασµένο φούρνο στους 180˚C, µέχρι να πάρει χρώµα οι κρέπες.

Για τις κρέπες:

  • 1 κουτί Μίγµα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 3 αυγά
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό

Για τη γέµιση:

  • 1/2 κιλό µοσχάρι (κατά προτίµηση ποντίκι)
  • 150 γρ. (4-5 τµχ.) καρότα σε κοµµατάκια
  • 150 γρ. (2 µέτρια) κρεµµύδια
  • 100 γρ. (2 τµχ.) σέλερι
  • 150 γρ. (2 τµχ.) πράσο
  • 2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού)
  • κρέµα γάλακτος
  • αλάτι, πιπέρι
  • 2 φρέσκα κρεµµύδια
  • λίγο λεµόνι
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους