Τούρτα φράουλα

Σε φόρμα με σούστα Νο 24 τοποθετείτε μια στρώση (περίπου 130 γραμμάρια) μπισκότα σαβαγιάρ (ή ένα λευκό παντεσπάνι) και τα ραντίζετε με λίγο γάλα, στο οποίο έχετε προσθέσει 2 κουταλιές της σούπας κονιάκ.
Παρασκευάζετε ένα φάκελο Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες.
Σε μπολ βάζετε 4 κουταλιές της σούπας από την έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής κα προσθέτετε τον ένα φάκελο Topping Ζαχαροπλαστικής Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε και καλύπτετε τη βάση.
Απλώνετε την υπόλοιπη κρέμα ζαχαροπλαστικής πάνω από τη στρώση κρέμας φράουλα.
Βάζετε άλλη μια στρώση (περίπου 130 γραμμάρια) σαβαγιάρ (ή ένα λευκό παντεσπάνι), ραντισμένα με λίγο γάλα και κονιάκ.
Χτυπάτε στο μίξερ ένα φάκελο Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με 200 ml (1 φλιτζάνι τσαγιού) γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής και καλύπτετε με το μισό garni την επιφάνεια της τούρτας και με το υπόλοιπο σχηματίζετε ρόμβους.
Διακοσμείτε την επιφάνεια του γλυκίσματος με 1 φάκελο Topping Ζαχαροπλαστικής Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ και έχετε έτοιμη μια απολαυστική τούρτα φράουλα. Σερβίρετε το γλυκό κρύο.

  • 260 γραμ. μπισκότα σαβαγιάρ
  • 2 κουτ. σούπας κονιάκ
  • λίγο γάλα για το ράντισμα
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 φάκελοι Topping Ζαχαροπλαστικής Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200ml γάλα
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους