Τούρτα φράουλα

Υλικά
  • 260 γρ. μπισκότα σαβαγιάρ ή 2 Βάσεις για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 κουτ. σούπας κονιάκ
  • λίγο γάλα για το ράντισμα
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ. Σιρόπι Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200ml γάλα
Εκτέλεση

Σε φόρμα με σούστα Νο 24 τοποθετείτε μια Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ  ή μία στρώση (περίπου 130 γραμμάρια) μπισκότα σαβαγιάρ και την ραντίζετε με λίγο γάλα, στο οποίο έχετε προσθέσει 2 κουταλιές της σούπας κονιάκ.
Παρασκευάζετε ένα φάκελο Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες.
Σε μπολ βάζετε 4 κουταλιές της σούπας από την έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής κα προσθέτετε το Σιρόπι Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε και καλύπτετε τη βάση.
Απλώνετε την υπόλοιπη κρέμα ζαχαροπλαστικής πάνω από τη στρώση κρέμας φράουλα.
Βάζετε τη δεύτερη Βάση για τούρτα  ή άλλη μια στρώση (περίπου 130 γραμμάρια) σαβαγιάρ ραντισμένη με λίγο γάλα και κονιάκ.
Χτυπάτε στο μίξερ ένα φάκελο Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με 200 ml (1 φλιτζάνι τσαγιού) γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής και καλύπτετε με το μισό Garni την επιφάνεια της τούρτας και με το υπόλοιπο σχηματίζετε ρόμβους, αν θέλετε.
Διακοσμείτε την επιφάνεια του γλυκίσματος με φρέσκες φράουλες. Σερβίρετε το γλυκό κρύο.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους