Ανάμεικτη τούρτα σοκολάτα

Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου ως εξής: Λιώνετε τη μαργαρίνη ή το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο και ανακατεύετε.  Αδειάζετε το μίγμα σε μια φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι.
Παρασκευάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Σε κατσαρολάκι προσθέτετε 3 γεμάτες κουταλιές σούπας από την έτοιμη Κρέμα Ζαχαροπλαστικής  Σοκολάτα και τον φάκελο Κουβερτούρα σε Σταγόνες και ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Μόλις η σοκολάτα λιώσει απλώνετε το μίγμα ομοιόμορφα πάνω από τη βάση του μπισκότου και το βάζετε στο ψυγείο για 10 λεπτά μέχρι να πήξει. Βγάζετε από το ψυγείο και απλώνετε πάνω από το μπισκότο ομοιόμορφα την υπόλοιπη Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα. Παρασκευάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και την απλώνετε πάνω από την Κρέμα Σοκολάτα. Γαρνίρετε με το έτοιμο Γλάσο Κουβερτούρας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο. Σερβίρετε κρύο.

Για τη βάση μπισκότου:

  • 100 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη ή βούτυρο
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ

Για τη γέμιση:

  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml γάλα
  • 1 φάκελος  Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml γάλα

Για το γλάσο:

  • 1 φάκελος Γλάσο Κουβερτούρας ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους