Βάζετε σε κατσαρολάκι 5 φλιτζ. τσαγιού γάλα, διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ κρατώντας 2 κουτ. γλυκού, προσθέτετε 1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη και το βάζετε στη φωτιά. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα, το μισό ρούμι, το βούτυρο και τη βανίλια, ανακατεύετε και μοιράζετε τη μισή κρέμα σε κάθε κρέπα.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 1 φλιτζ. τσαγιού χυμό από την κονσέρβα, διαλύετε το κορν φλάουρ που έχετε κρατήσει και την υπόλοιπη ζάχαρη και το βάζετε στη φωτιά.
Ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα, προσθέτετε το βύσσινο και το ρούμι και αφού πάρει βράση, το κατεβάζετε από τη φωτιά και μοιράζετε την κρέμα βύσσινο πάνω από τις κρέπες.
Κρέπες με βύσσινο
Υλικά
- 22 έτοιμες Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 1200 ml (6 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 110 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- 250 γρ. ζάχαρη
- 3 αυγά
- 40 γρ. (8 κουτ. σούπας) ρούμι
- 100 γρ. (1/2 φλ. τσαγιού) βούτυρο η μαργαρίνη
- Λίγη βανίλια
- 300 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) τυρί κρέμα
- 1 κονσέρβα βύσσινο
Εκτέλεση
Υλικά
- 22 έτοιμες Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 1200 ml (6 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 110 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- 250 γρ. ζάχαρη
- 3 αυγά
- 40 γρ. (8 κουτ. σούπας) ρούμι
- 100 γρ. (1/2 φλ. τσαγιού) βούτυρο η μαργαρίνη
- Λίγη βανίλια
- 300 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) τυρί κρέμα
- 1 κονσέρβα βύσσινο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους