Κρέπες με βύσσινο

Βάζετε σε κατσαρολάκι 5 φλ. τσαγιού γάλα, διαλύετε το Κόρν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ κρατώντας 2 κουτ. γλυκού, προσθέτετε 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη και το βάζετε στη φωτιά. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά , προσθέτετε τα αυγα ελαφρώς χτυπημένα, το μισό ρούμι , το βούτυρο και τη βανίλια, ανακατεύετε και μοιράζετε τη μισή κρέμα σε κάθε κρέπα.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 1 φλ. τσαγιού χυμό από την κονσέρβα , διαλύετε το Κόρν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ που έχετε κρατήσει και την υπόλοιπη ζάχαρη και το βάζετε στην φωτιά.
Ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα, προθέτετε το βύσσινο και το ρούμι και αφού πάρει βράση το κατεβάζετε από τη φωτιά και μοιράζετε την κρέμα βύσσινο πάνω από τις κρέπες.

  • 22 έτοιμες κρέπες
  • 1200 ml  (6 φλ. τσαγιού) γάλα
  • 110 γρ. 1 φλ. τσαγιού) Κόρν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • 250 γρ. ζάχαρη
  • 3 αυγά
  • 40 γρ. (8 κουτ. σούπας) ρούμι
  • 100 γρ. (1/2 φλ. τσαγιού) βούτυρο η μαργαρίνη
  • Λίγη βανίλια
  • 300 γρ.( 1 ½ φλιτζ. τσαγιού) τυρί  κρέμα
  • 1 κονσέρβα βύσσινο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους