Μπαβαρουάζ βύσσινο

Παρασκευάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής χρησιμοποιώντας 500 ml γάλα και την αφήνετε να κρυώσει χωρίς να πήξει.
Παρασκευάζετε το Φρουί ζελέ Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής και το αφήνετε να κρυώσει χωρίς να πήξει.
Παρασκευάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
Ανακατεύετε την Panna Cotta με το ζελέ, τα 2/3 από το έτοιμο garni και το σιρόπι βύσσινο.
Σε μια φόρμα Νο 24 που ανοίγει με σούστα, τοποθετείτε μια στρώση σαβαγιάρ και τα ραντίζετε με λίγο γάλα στο οποίο έχετε προσθέσει λίγο κονιάκ.
Απλώνετε την έτοιμη κρέμα και βάζετε την τούρτα στο ψυγείο για 1-2 ώρες. Γαρνίρετε με το υπόλοιπο Garni.

  • 1 κουτί Panna Cotta με Σιρόπι Bύσσινο ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελο Φρουί Ζελέ Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελο Garni Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ
  • 700 ml γάλα
  • 100 γρ. Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. σαβαγιάρ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους