Ζελέ πεπόνι-λεμόνι

Ζεσταίνετε τον χυμό πορτοκάλι και διαλύετε το περιεχόμενο του φακέλου Φρουί Ζελέ Λεμόνι.
Προσθέτετε τον πουρέ πεπόνι και μοιράζετε το μίγμα σε ατομικά φορμάκια. Βάζετε τα φορμάκια στο ψυγείο να πήξουν και σερβίρετε.

  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) χυμός πορτοκάλι
  • 300 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) πουρές πεπόνι
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους