Μπαβαρουάζ ζελέ καρπούζι

Διαλύετε τη ζελατίνη σε 1½ φλιτζάνι τσαγιού χυμό καρπούζι, τον οποίο έχετε ζεστάνει πριν, και το μοιράζετε σε 6 ατομικά φορμάκια.
Βάζετε τα φορμάκια στο ψυγείο να πήξει το ζελέ.
Βράζετε τον υπόλοιπο χυμό καρπούζι και διαλύετε το φρουί ζελέ φράουλα.
Αποσύρετε από τη φωτιά, αφήνετε λίγο να κρυώσει, προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε.
Μοιράζετε το μίγμα στα φορμάκια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
Ξεφορμάρετε και σερβίρετε.

  • 500 γρ. (2½ φλιτζ. τσαγιού) χυμός καρπούζι
  • 10 γρ. (1 φακελάκι) Ζελατίνη σε Σκόνη ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. (1 κεσεδάκι) γιαούρτι
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους