Τούρτα με κουβερτούρα

Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 2 φλιτζάνια τσαγιού κρέμα γάλακτος, τη ζεσταίνετε, προσθέτετε το περιεχόμενο των 2 φακέλων Κουβερτούρα σε Σταγόνες και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα χτυπάτε το μίγμα στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει η κρέμα.
Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και τη στρώνετε σε μία φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 22-23 εκατοστών.
Απλώνετε από πάνω τη μαρμελάδα και μετά την κρέμα.
Ζεσταίνετε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος, προσθέτετε τον 3ο φάκελο κουβερτούρας, ανακατεύετε μέχρι να λιώσει και απλώνετε το γλάσο πάνω από την κρέμα.
Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο.

  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  •  3 κουτ. σούπας μαρμελάδα φράουλα Fytro
  • 500 ml (2½  φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 3 φάκελοι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους