Γλυκό με ζελέ και Άνθος Aραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ

Παρασκευάζετε 1 φάκελο 'Aνθος Αραβοσίτου Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες. Σε ένα μέτριο πυρέξ βάζετε 100 γραμμάρια σαβαγιάρ ή μπισκότα, τα οποία έχετε βουτήξει στιγμιαία στο γάλα. Προσθέτετε το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ. Αφήνετε να κρυώσει η κρέμα και ρίχνετε προσεκτικά το έτοιμο Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ (το οποίο έχετε αφήσει να κρυώσει και όχι να πήξει) με ή χωρίς κομμάτια φρούτων. Αφήνετε στο ψυγείο για να πήξει καλά το ζελέ και έχετε γρήγορα και απλά ένα δροσερό, απολαυστικό γλύκισμα.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους