Γλυκό με ζελέ και Άνθος Aραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ

Υλικά
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια Βραστό ΓΙΩΤΗΣ 
  • 660 ml γάλα
  • 100 γρ. μπισκότα
  • 50 ml γάλα
Εκτέλεση

Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει αρκετά, όχι όμως να πήξει. Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες. Σε ένα μέτριο πυρέξ βάζετε τα μπισκότα, τα οποία έχετε βουτήξει στιγμιαία στο γάλα. Προσθέτετε το Άνθος Αραβοσίτου. Αφήνετε να κρυώσει η κρέμα και ρίχνετε προσεκτικά το έτοιμο Φρουί Ζελέ με ή χωρίς κομμάτια φρούτων. Αφήνετε στο ψυγείο για να πήξει καλά το Φρουί Ζελέ και έχετε γρήγορα και απλά ένα δροσερό, απολαυστικό γλύκισμα.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους