Γλυκό με ζελέ και Άνθος Aραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ

Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει αρκετά, όχι όμως να πήξει. Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες. Σε ένα μέτριο πυρέξ βάζετε τα μπισκότα, τα οποία έχετε βουτήξει στιγμιαία στο γάλα. Προσθέτετε το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ. Αφήνετε να κρυώσει η κρέμα και ρίχνετε προσεκτικά το έτοιμο Φρουί Ζελέ με ή χωρίς κομμάτια φρούτων. Αφήνετε στο ψυγείο για να πήξει καλά το Φρουί Ζελέ και έχετε γρήγορα και απλά ένα δροσερό, απολαυστικό γλύκισμα.

  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια Βραστό ΓΙΩΤΗΣ 
  • 660 ml γάλα
  • 100 γρ. μπισκότα
  • 50 ml γάλα
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους