Τούρτα champagnione γλασέ με άσπρη σοκολάτα

Λιώνετε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο.
Σε μία φόρμα με σούστα  που ανοίγει, με διάμετρο 22 εκατοστά, στρώνετε το μπισκότο και  απλώνετε από πάνω  τα κομματάκια φράουλας.
Στο μπολ του μίξερ βάζετε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, προσθέτετε το περιεχόμενο των  φακέλων Garni και χτυπάτε για 5 λεπτά. Προσθέτετε τα ποτά, το βούτυρο λιωμένο και τη λευκή σοκολάτα, την οποία έχετε λιώσει πριν σε μπεν μαρί. Ανακατεύετε και απλώνετε την κρέμα πάνω από τις φράουλες.
Βάζετε την τούρτα στην κατάψυξη να παγώσει και γαρνίρετε με το σιρόπι.

  • 1½ φάκελος Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 100 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος light
  • 60 γρ. (1/4  φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 φάκελος Λευκή Σοκολάτα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 15 γρ. (3 κουτ. σούπας) Amaretto
  • 15 γρ. (3 κουτ. σούπας) Drambui
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. φράουλες σε κομματάκια

Για το γαρνίρισμα:

  • Σιρόπι Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους