Μπαβαρουάζ ροδάκινο γιαούρτι

Στο  μπολ του μίξερ βάζετε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, προσθέτετε το περιεχόμενο των  φακέλων Garni και χτυπάτε για 5 λεπτά.
Διαλύετε τη ζελατίνη σε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό γάλα.
Στο μισό Garni προσθέτετε τα κομματάκια ροδάκινο, το Drambui και τη μισή διαλυμένη ζελατίνη, ανακατεύετε, μοιράζετε την κρέμα σε 6 ποτηράκια και τα βάζετε στο ψυγείο να κρυώσουν.
Στο υπόλοιπο Garni προσθέτετε το γιαούρτι, την άχνη, το ρούμι και την υπόλοιπη διαλυμένη Ζελατίνη και την απλώνετε πάνω  από την πρώτη στρώση κρέμας.
Γαρνίρετε με Σιρόπι Καραμέλας.

  • 2 φάκελοι Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 ml (1½  φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος light
  • 400 γρ. ροδάκινα φρέσκα ή κομπόστα σε κομματάκια
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) Drambui
  • 2 φάκελοι Ζελατίνη σε Σκόνη ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. (1 κεσεδάκι) γιαούρτι 2% λιπαρά
  • 60 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Ζάχαρη Άχνη ΑΝΘΟΣ
  • 5 γρ. (1 κουτ. σούπας) ρούμι

Για γαρνίρισμα:

  • Σιρόπι Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους