Κρέπες μεξικάνικες

Κόβετε σε κομματάκια το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά και το κοτόπουλο σε λωρίδες.
Ζεσταίνετε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το κοτόπουλο. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά, αλάτι, πιπέρι και 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό και σιγοβράζετε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε το μίγμα να κρυώσει.
Προσθέτετε το τυρί και το καλαμπόκι και μοιράζετε το μίγμα στις κρέπες.
Τις τυλίγετε και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.
Σερβίρετε με πράσινη σαλάτα.

  • 6 Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1 μέτριο) κρεμμύδι ξερό
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 στήθη κοτόπουλου
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 μικρό κουτί καλαμπόκι
  • 150 γρ. (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) έμενταλ τριμμένο
  • 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος κολίανδρος ή μαϊντανός
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους