Κέικ με φέτα και δυόσμο ή βασιλικό

Βάζετε στο μπολ του μίξερ τα αυγά, το αλεύρι και τα ζυμώνετε.
Προσθέτετε τη μαγιά, το γάλα, το ελαιόλαδο, τα τυριά, αλάτι, πιπέρι και τα μυρωδικά και ανακατεύετε καλά.
Αδειάζετε το μίγμα σε μια βουτυρωμένη και αλευρωμένη στενόμακρη φόρμα ή σε ατομικά φορμάκια και ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για περίπου 50 λεπτά.
Αφήνετε το κέικ να κρυώσει και ξεφορμάρετε.

  • 3 αυγά
  • 180 γρ. (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φακελάκι Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
  • 100 γρ.(1 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη
  • 200 γρ. φέτα σε κύβους
  • 2 κουτ. σούπας φρέσκος βασιλικός ή δυόσμος
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους