Ζεστές κρέπες σοκολάτας

Ετοιμάζετε τη γέμιση: Βάζετε σε κατσαρολάκι όλα τα υλικά εκτός από την κουβερτούρα και βράζετε για 2-3 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Προσθέστε την κουβερτούρα σε κομματάκια και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Μοιράζετε το μίγμα στις κρέπες και τις διπλώνετε στα τέσσερα.
Ετοιμάζετε τη σάλτσα: Σε κατσαρολάκι βάζετε την κρέμα γάλακτος και το grand marnier και τα ζεσταίνετε λίγο. Προσθέστε την κουβερτούρα σε κομματάκια και ανακατεύετε στη φωτιά μέχρι να λιώσει. Κατεβάζετε από τη φωτιά, περιχύνετε με τη ζεστή σάλτσα και σερβίρετε.

Γαρνίρετε προαιρετικά με φρούτα της αρεσκείας σας και με κομμάτια Κουβερτούρας Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ.

  • 20 κρέπες φτιαγμένες με το μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ (1 κουτί)

Για τη γέμιση:

  • 500 ml ( 2 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 50 γρ. (8 κουτ. σούπας) Κορν Φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 αυγό
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) grand marnier
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ


Για τη σάλτσα σοκολάτας:

  • 100 γρ. ( 2½ φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος ή γάλα
  • 6 γρ. (1 κουτ. σούπας) grand marnier
  • 2 συσκευασίες Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ

Για το γαρνίρισμα:

  • φρούτα της αρεσκείας σας
  • λίγη Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους