Σούπερ παγωμένη σοκολάτα ρόφημα

Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και προσθέτετε το κακάο και τη ζάχαρη, ανακατεύοντας συνεχώς.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε σιγά – σιγά ½ φλιτζάνι τσαγιού γάλα συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Αφήνετε το ρόφημα να κρυώσει.
Βάζετε στο μπλέντερ το υπόλοιπο γάλα, το μίγμα σοκολάτας και τον πάγο και ανακατεύετε. Σερβίρετε με σαντιγύ και τριμμένη σοκολάτα.

  • 2 φακελάκια Κουβερτούρα σε Σταγόνες Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
  • 10 γρ. (2 κουτ. γλυκού) κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 30 γρ. (1 1/2 κουτ. σούπας ) ζάχαρη
  • 300 ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 3 φλιτζάνια πάγο
  • Λίγη σαντιγύ
  • Τριμμένη σοκολάτα
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους