Λουκουμάδες με φρούτα

Ετοιμάζετε τον χυλό σύμφωνα με τις βασικές οδηγίες παρασκευής και τον αφήνετε να φουσκώσει. Στραγγίζετε μία κομπόστα ανανά και κόβετε κάθε φέτα ανανά σε τέσσερα κομμάτια. Μπορείτε επίσης, αντί για ανανά να χρησιμοποιήσετε μπανάνα ή μήλο σε κομματάκια ή σε ροδέλες αφού έχετε αφαιρέσει τα κουκούτσια του. Μόλις ο χυλός είναι έτοιμος για τηγάνισμα προσθέτετε τα κομματάκια των φρούτων και ανακατεύετε ελαφρά. Σε μια φριτέζα βάζετε το λάδι να κάψει και παίρνοντας ένα – ένα τα φρούτα τα ρίχνετε στο καυτό λάδι. Βάζετε τους έτοιμους λουκουμάδες σε μια πιατέλα και περιχύνετε με μέλι.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους