Λουκουμάδες με φρούτα

Ετοιμάζετε τον χυλό για τους λουκουμάδες σύμφωνα με τις βασικές οδηγίες παρασκευής και τον αφήνετε να φουσκώσει. Στραγγίζετε την κομπόστα ανανά και κόβετε κάθε φέτα ανανά σε τέσσερα κομμάτια. Μόλις ο χυλός είναι έτοιμος για τηγάνισμα προσθέτετε τα κομματάκια των φρούτων και ανακατεύετε ελαφρά. Σε μια φριτέζα βάζετε το λάδι να κάψει και παίρνοντας ένα – ένα τα φρούτα τα ρίχνετε στο καυτό λάδι. Βάζετε τους έτοιμους λουκουμάδες σε μια πιατέλα και περιχύνετε με μέλι.

Tip:  Αντί για ανανά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπανάνα ή μήλο σε κομματάκια ή σε ροδέλες, αφού έχετε αφαιρέσει τα κουκούτσια του.

.

  • 1 συσκευασία Λουκουμάδες ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κομπόστα ανανά
  • Μέλι για το γαρνίρισμα 
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους