Κρέμα τυριού με ανανά

Διαλύετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ανανά Light ΓΙΩΤΗΣ σε 200 ml (1 φλιτζάνι τσαγιού) βραστό νερό, προσθέτετε 100 ml (1/2 φλιτζάνι τσαγιού) χυμό ανανά από την κονσέρβα και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει). Παρασκευάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet and Balance ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Στραγγίζετε 5 ροδέλες ανανά και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια. Προσθέτετε στην έτοιμη κρέμα 200 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα και το κρύο ζελέ ανανά. Χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα στο μίξερ μέχρι η κρέμα να γίνει ομοιόμορφη. Προσθέτετε τα κομμάτια ανανά, έχοντας κρατήσει μερικά για το γαρνίρισμα, και ανακατεύετε ελαφριά. Μοιράζετε την κρέμα σε 10 μπολάκια και γαρνίρετε με κομμάτια ανανά. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.

Για 10 μερίδες

  • 1 κουτί Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet and Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 1/2 κονσέρβα ανανάς σε φυσικό χυμό μικρό μέγεθος (280 γρ.)
  • 200 γρ. φρέσκο τυρί σε κρέμα
  • 1 κουτί Φρουί Ζελέ με γεύση Ανανά Light ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης
Σχετικές συνταγές