Σαλάτα με Πλιγούρι Fytro

Βράζετε το πλιγούρι για 2 λεπτά σε 700 γραμμάρια νερό και το αφήνετε να απορροφήσει το νερό του (να φουσκώσει).

Το πλένετε, το στραγγίζετε και προσθέτετε τη φέτα, το αγγούρι, την ντομάτα, τα φύλλα μέντας ή δυόσμου, λίγο αλάτι (δοκιμάζοντας), το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Ανακατεύετε και σερβίρετε.

  • 1 ποτήρι (200 γρ.) Πλιγούρι Fytro
  • 150 γρ. ψιλοκομμένη φέτα
  • 200 γρ. ψιλοκομμένο αγγούρι
  • 200 γρ. ντομάτα φρέσκια (ψιλοκομμένη χωρίς σπόρους)
  • 10 γρ. ψιλοκομμένα φύλλα μέντας ή δυόσμου
  • Λίγο αλάτι
  • 110 γρ. ελαιόλαδο
  • 20 γρ. λεμόνι
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους