Μπιφτέκια Γαλοπούλας με Βρώμη

Τα ζυμώνετε όλα μαζί τα υλικά και βάζετε το μίγμα στο ψυγείο να κρυώσει και να σφίξει. Πλάθετε τα μπιφτέκια και τα βάζετε σε λαδωμένο ταψί με ελάχιστο νερό σε προθερμασμένο φούρνο στους 250°C αέρα. Μόλις πάρουν χρώμα (περίπου 20 λεπτά) τα ραντίζετε προαιρετικά με λίγο λευκό κρασί.

  • 500-600 γρ. κιμάς γαλοπούλας
  • 50 γρ. μουστάρδα
  • 40 γρ. ελαιόλαδο
  • 120 γρ. Νιφάδες Βρώμης Fytro
  • 60 γρ. σκληρό τυρί με χαμηλά λιπαρά
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 65-70 γρ. κρεμμύδι λιωμένο μαζί με το σκόρδο στο μπλέντερ
  • 1 αυγό
  • 50 γρ. λευκό κρασί
  • (προαιρετικά 30 γρ. κρέμα γάλακτος light)
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους