Γλυκόξινο Κοτόπουλο

Τσιγαρίζετε το κοτόπουλο στο σησαμέλαιο. Προσθέτετε το σκόρδο, το κρεμμύδι και την πιπεριά πολτοποιημένα. Ανακατεύετε και τα μανιτάρια. Προσθέτετε τη Ζάχαρη Fytro, το ξύδι και τη σόγια σως και αφήνετε να βράσει. Ανακατεύετε και την κέτσαπ. Λίγο πριν βγει το φαγητό προσθέτετε και τον ανανά.

Σερβίρετε με ρύζι ατμού, μακαρόνια κ.λπ.

  • 750 γρ. κοτόπουλο φιλέτο
  • 80 γρ. σησαμέλαιο
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
  • 180 γρ. κρεμμύδι
  • 180 γρ. πιπεριά
  • 200 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1 κουτ. σούπας γεμάτη Μαύρη Ζάχαρη Fyrto
  • Λίγο ξύδι μπαλσάμικο
  • Σόγια σως
  • 200 γρ. κέτσαπ
  • 180 γρ. ανανάς φρέσκος
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους