Ρύζι INDIEN

Βράζετε το Ρύζι Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες. Κόβετε το κοτόπουλο σε κύβους. Το τσιγαρίζετε στο σησαμέλαιο και προσθέτετε πολτοποιημένα το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές. Ρίχνετε τη Μελάσα Fytro, το κρασί και τον χυμό ντομάτας και τα αφήνετε να βράσουν.

Κατά το βράσιμο, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και κάρυ. Μόλις έχει σχεδόν απορροφήσει τα υγρά, ανακατεύετε το ρύζι και αποσύρετε από τη φωτιά. Καβουρδίζετε το αμύγδαλο, προσθέτετε τις σταφίδες και ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά.

  • 300 γρ. Ρύζι με Φλοιό Fytro
  • 600 γρ. κοτόπουλο
  • 80 γρ. σησαμέλαιο
  • 120 γρ. κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πιπεριά (περίπου 80 γρ.)
  • 1 κουτ. σούπας Μελάσα Fytro
  • 100 γρ. λευκό κρασί
  • 100 γρ. χυμός ντομάτας
  • Αλάτι, πιπέρι, κάρυ
  • 80 γρ. αμύγδαλο ψιλοκομμένο χωρίς την ψίχα
  • 80 γρ. σταφίδες
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους