Ζελέ κεράσι με φράουλες, γιαούρτι και Μuesli Fytro

Αραιώνετε το ζελέ σε 300 γρ. βραστό νερό και μοιράζετε το μίγμα στη μέση. Στο πρώτο μισό βάζετε 150 γρ. νερό και στο άλλο μισό ανακατεύετε το γιαούρτι, το μούσλι και 70 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες.

Παίρνετε το πρώτο μισό (που είναι σκέτο ζελέ σε νερό) και το χωρίζετε εκ νέου σε 2 ίσα μέρη. Το πρώτο μέρος το τοποθετείτε στον πάτο ενός ψηλού ποτηριού και βυθίζετε μία ολόκληρη φράουλα. Κάνετε το ίδιο για κάθε ποτήρι (περίπου 6 κολονάτα ποτήρια συνολικά). Βάζετε στο ψυγείο το ποτήρι μέχρι να πήξει το ζελέ. Στη συνέχεια, προσθέτετε από πάνω το μίγμα (γιαούρτι και muesli), σε κάθε ποτήρι.

Προσοχή: Το μίγμα γιαούρτι και muesli πρέπει να είναι κρύο αλλά όχι παγωμένο! Αφού το μίγμα παγώσει εκ νέου στο ποτήρι, προσθέτετε και το υπόλοιπο ζελέ μαζί με φράουλες κομμένες στη μέση. Βάζετε στο ψυγείο για τρίτη φορά. Σερβίρεται κρύο.

  • 1 φάκελος ζελέ κεράσι Sweet & Balance (ή απλό ΓΙΩΤΗΣ)
  • 100 γρ. γιαούρτι με 0% λιπαρά
  • 40 γρ. Muesli Fytro
  • 70 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες
  • Φράουλες ολόκληρες και κομμένες στη μέση για τη διακόσμηση
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους