Ζελέ Ανανά με Γιαούρτι και Νιφάδες

Αραιώνετε τους 2 φακέλους ζελέ σε 400 γρ. βραστό νερό. Μοιράζετε το μίγμα στη μέση. Στο μισό, προσθέτετε το γιαούρτι και το muesli. Το ανακατεύετε καλά να γίνει ομοιόμορφο μίγμα και το κρατάτε στο ψυγείο.

Στο άλλο μισό προσθέτετε 300 γρ. νερό κρύο. Το ανακατεύετε και το μοιράζετε σε 6 φόρμες προσθέτοντας επιπλέον κομμάτια ανανά. Τοποθετείτε τα φορμάκια στο ψυγείο και περιμένετε να πήξουν. Στη συνέχεια, μοιράζετε το μίγμα με το γιαούρτι και τις Νιφάδες Βρώμης Fytro και ξαναβάζετε στο ψυγείο.

Όταν κρυώσει ξεφορμάρετε, βυθίζοντας τα φορμάκια για λίγα δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό και αναποδογυρίζοντάς τα. Σερβίρετε αμέσως.

  • 1 κουτί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Ανανά
  • 340 γρ. γιαούρτι 0% λιπαρά
  • 60 γρ. Νιφάδες Βρώμης Fytro
  • 1 κονσέρβα Ανανάς
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους