Ψητά ξινόμηλα με μαρμελάδα

Καθαρίζετε τα μήλα, αδειάζετε το εσωτερικό και τα ραντίζετε με τη μαύρη ζάχαρη, το σπορέλαιο και την καννέλα. Ψήνετε στους 200 ºC μέχρι να μαλακώσουν. Αφήνετε τα μήλα να κρυώσουν. Παράλληλα, ανακατεύετε το γιαούρτι με 200 γρ. Μαρμελάδα Ροδάκινο με φρουκτόζη Fytro, ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.

Γεμίζετε το εσωτερικό των μήλων με το μίγμα και περιχύνετε ότι περισσέψει. Ανακατεύετε άλλα 50 γρ. Μαρμελάδα Ροδάκινο με φρουκτόζη Fytro με 30 γρ. νερό και περιχύνετε τα μήλα. Πασπαλίζετε με Muesli Fytro και σερβίρετε.

  • 6 μέτρια ξινόμηλα (350 γρ.)
  • 30-40 γρ. Μαύρη Ζάχαρη Fytro
  • 30 γρ. σπορέλαιο
  • 1,5 γρ. καννέλα
  • 200 γρ. γιαούρτι 0% λιπαρά
  • 250 γρ. Μαρμελάδα Ροδάκινο με φρουκτόζη Fytro
  • Λίγο Muesli Fytro
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους