Κρέμα Πατισερί

Aναμιγνύετε το Kορν Φλάουρ ΓIΩTHΣ με το γάλα και τη ζάχαρη. Προσθέτετε τα αυγά (χτυπημένα), το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και λίγο άρωμα βανίλιας. Βράζετε την κρέμα μέχρι να πήξει, ανακατεύοντας συνεχώς. Aποσύρετε το σκεύος από τη φωτιά και αφήνετε την κρέμα να κρυώσει. Tη χρησιμοποιείτε κρύα όπως είναι ή αραιώνοντάς τη με ποτά (grand marnier, κουαντρό, μαρασκίνο) ή σαντιγί για να φτιάξετε τα γλυκίσματά σας.

Tip:

• Για πιο πλούσια γεύση, μπορείτε να προσθέσετε αγαπημένα προϊόντα ΓIΩΤΗΣ όπως: Λιωμένη Koυβερτούρα, Κακάο, Topping Φράουλας, Τριμμένο Μπισκότο ή Ξηρούς καρπούς
• Για πιο βελούδινη υφή μπορείτε να αντικαταστήσετε 1 φλιτζάνι γάλα με 200 ml κρέμα γάλακτος

  • 9 κοφτές κουτ. σούπας Kορν Φλάουρ ΓIΩTHΣ
  • 5 φλιτζ. τσαγιού γάλα
  • 1 ¼ φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
  • 4 αυγά (χτυπημένα)
  • 4 κουτ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
  • Λίγο άρωμα βανίλιας
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους