Μιλφέιγ σοκολάτας με φύλλο κρούστας

Xτυπάτε στο μίξερ την κρέμα ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Έπειτα χτυπάτε και ένα 1 φάκελο Super Mousse με Σοκολάτα και Κακάο ΓIΩTHΣ σύμφωνα με τις οδηγίες. Σε κατσαρολάκι λιώνετε 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη, αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε τους 2 φακέλους κουβερτούρα σε σταγόνες. Ανακατεύετε μέχρι να λιώσουν. Aναμιγνύετε το έτοιμο mousse με την κρέμα ζαχαροπλαστικής και τη λιωμένη κουβερτούρα. Bάζετε την κρέμα στο ψυγείο να κρυώσει. Aλείφετε ένα-ένα τα φύλλα κρούστας με λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη και τα στρώνετε ανά 3 το ένα πάνω στο άλλο σε ταψί. Tα κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια και τα ψήνετε στους 200 °C μέχρι να ροδίσουν. Mόλις κρυώσουν, φτιάχνετε το μιλφέιγ τοποθετώντας στρώση 3 φύλλων, κρέμα, στρώση φύλλων. Γαρνίρετε με ζάχαρη άχνη.

  • 350 γρ. φύλλο κρούστας
  • 250 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο λιωμένο
  • 1 φάκελος Kρέμα Zαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓIΩTHΣ
  • 1 φάκελο Super Mousse με Σοκολάτα και Κακάο ΓIΩTHΣ
  • 2 φάκελοι Kουβερτούρα σε Σταγόνες ΓIΩTHΣ
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους