Παγωτό με μέλι και Caotonic

Βάζετε στο μπολ του μίξερ το γάλα, την κρέμα γάλακτος, το Caotonic και το περιεχόμενο των 2 φακέλων Garni με Γεύση Βανίλια και χτυπάτε για 5 λεπτά.
Προσθέτετε το μέλι και τις σταγόνες Κουβερτούρας και Λευκής Σοκολάτας και ανακατεύετε.
Βάζετε σε ένα μπολ ή σε μία μακρόστενη φόρμα το μίγμα και το βάζετε στην κατάψυξη.
Σερβίρετε με Caotonic ή Σιρόπι Σοκολάτας.

  • 1 κουτί Garni με Γεύση Bανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος light
  • 150 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Caotonic ΓΙΩΤΗΣ
  • 80 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) μέλι
  • 1 φάκελος Λευκή Σοκολάτα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ

Για γαρνίρισμα:

  • Caotonic ή Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους