Κρέμες ψυγείου με Caotonic

Βάζετε τη ζελατίνη να μουλιάσει σε 2 κουταλιές σούπας νερό και μετά τη διαλύετε σε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού βραστό νερό.
Βράζετε το γάλα και την κρέμα γάλακτος, διαλύετε το Caotonic και την άχνη και αφήνετε το μίγμα να κρυώσει. Προσθέτετε το τυρί και τη διαλυμένη ζελατίνη, ανακατεύετε και μοιράζετε το μίγμα σε ατομικά μπολάκια.
Τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξουν.
Γαρνίρετε εάν θέλετε με garni, muesli και φρέσκα φρούτα.

  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος light
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 150 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Caotonic ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) τυρί κρέμα
  • 5 γρ. (1/2 φακελάκι) Ζελατίνη σε Σκόνη ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Ζάχαρη Άχνη ΑΝΘΟΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους