Tούρτα σοκολάτας με βάση μπισκότο

Ετοιμάζετε την κρέμα σύμφωνα με τη βασική συνταγή της συσκευασίας. Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου ως εξής: Λιώνετε 100 γραμμάρια (3/4 φλιτζάνι τσαγιού) μαργαρίνη ή βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μια φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 24) και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι. Απλώνετε την έτοιμη κρέμα ομοιόμορφα πάνω από το μπισκότο. Γαρνίρετε με γλάσο το οποίο θα φτιάξετε ως εξής: ζεσταίνετε 50 ml γάλα μέχρι να πάρει βράση. Το κατεβάζετε από τη φωτιά. Προσθέτετε μια κουταλιά της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη και το περιεχόμενο 1 φακέλου Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσουν τα υλικά. Γλασάρετε αμέσως την επιφάνεια του γλυκίσματος. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το γλασάρισμα το Έτοιμο Γλάσο Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.

Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους