Σκορδαλιά

Βράζετε το νερό, το ρίχνετε σε ένα μπολ και προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ. Ανακατεύετε τον πουρέ ελαφρά μέχρι να γίνει λείος και τον αφήνετε να κρυώσει. Λιώνετε το σκόρδο με το αλάτι και το προσθέτετε στον πουρέ. Ρίχνετε σιγά-σιγά το λάδι και το ξύδι ανακατεύοντας μέχρι το μίγμα να γίνει λείο.

1 φάκελος Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ

700 ml (3½ φλιτζ. τσαγιού) νερό

4-5 σκελίδες σκόρδο

100 γρ. (1/2 φλιτζ.) ελαιόλαδο

30 γρ. (1½ κουτ. σούπας) ξύδι

1 κουτ. γλυκού αλάτι

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους