Cheesecake με λευκή σοκολάτα

Υλικά
  • 250 γρ. Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 500 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 φλιτζ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. λιωμένη Σοκολάτα Λευκή σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 φύλλα Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ
  • 1/4 φλιτζ. τσαγιού ζεστό νερό
  • 1/2 φλιτζ. τσαγιού Κουβερτούρα Γάλακτος ή λιωμένη Σοκολάτα Λευκή σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Ανακατεύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με το βούτυρο και τα βάζετε σε μια στρογγυλή φόρμα με αποσπώμενο πάτο.
Πιέζετε δυνατά το μίγμα στη φόρμα και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει.
Στο μπλέντερ χτυπάτε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, το εκχύλισμα βανίλιας, την κρέμα γάλακτος και τη λιωμένη Σοκολάτα Λευκή
σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ μέχρι να μαλακώσει.
Διαλύετε τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ στο ζεστό νερό, προσθέτετε στο μίγμα το τυρί κρέμα και ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν καλά.
Ρίχνετε το μίγμα πάνω στη βάση του Τριμμένου Μπισκότου  ΓΙΩΤΗΣ και πασπαλίζετε από πάνω με Σταγόνες Κουβερτούρας Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ.
Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο για 3 ώρες και το κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους