Ετοιμάζετε το κέικ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας στη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ για τη μισή ποσότητα και το αφήνετε να κρυώσει καλά.
Καθαρίζετε τα αχλάδια και τα μήλα και τα κόβετε σε 4 κομμάτια.
Σε μία κατσαρόλα βάζετε το βούτυρο και τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro και σοτάρετε τα φρούτα.
Σβήνετε με το χυμό πορτοκάλι και το λικέρ και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 5-10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Σε μία άλλη κατσαρόλα βάζετε 2 φλιτζ. τσαγιού γάλα και τη μισή ζάχαρη και το βάζετε στη φωτιά.
Στο υπόλοιπο γάλα διαλύετε το περιεχόμενο του φακέλου Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και την υπόλοιπη ζάχαρη.
Προσθέτετε το διαλυμένο Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ στο ζεστό γάλα και ανακατεύετε στη φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και αφήνετε την κρέμα να κρυώσει λίγο.
Κόβετε το κέικ σε πολύ μικρά κομματάκια και το μοιράζετε σε 6 διαφανή μπολάκια.
Βάζετε από πάνω τριμμένο μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και μοιράζετε τα φρούτα.
Απλώνετε την κρέμα και γαρνίρετε την επιφάνεια με φέτες από ακτινίδιο ή πορτοκάλι ή μανταρίνι.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.