Trifle με φρούτα - τριμμένο μπισκότο - κέικ

Ετοιμάζετε το κέικ φαρίνας σύμφωνα με τις οδηγίες της σακούλας και το αφήνετε να κρυώσει καλά.
Καθαρίζετε τα αχλάδια και τα μήλα και τα κόβετε σε 4 κομμάτια.
Σε μία κατσαρόλα βάζετε το βούτυρο και τη Μαύρη Ζάχαρη FYTRO
και σοτάρετε τα φρούτα.
Σβήνετε με το χυμό πορτοκάλι και το λικέρ και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 5-10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Σε μία άλλη κατσαρόλα βάζετε 2 φλιτζ. τσαγιού γάλα και τη μισή ζάχαρη και το βάζετε στη φωτιά.
Στο υπόλοιπο γάλα διαλύετε το περιεχόμενο του φακέλου Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και την υπόλοιπη ζάχαρη.
Προσθέτετε το διαλυμένο Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ στο ζεστό γάλα και ανακατεύετε στη φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και αφήνετε την κρέμα να κρυώσει λίγο.
Κόβετε το κέικ σε πολύ μικρά κομματάκια και το μοιράζετε σε 6 διαφανή μπολάκια.
Βάζετε από πάνω Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και μοιράζετε τα φρούτα.
Απλώνετε την κρέμα και γαρνίρετε την επιφάνεια με φέτες από ακτινίδιο
ή πορτοκάλι ή μανταρίνι.

  • 650 ml (3 ¼  φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 350 γρ. (1 ¾ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 43 γρ. (1 φάκελο) Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) φρέσκος χυμός πορτοκάλι
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) Cointreau
  • 2 μήλα Golden
  • 2 αχλάδια
  • 2 ακτινίδια ή πορτοκάλια ή μανταρίνια
  • 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) Μαύρη Ζάχαρη FYTRO
  • 1 φακελάκι Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 1/2 Φαρίνα Κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 αυγά
  • 125 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους