Τούρτα καραμέλας με cookies σοκολάτας

Σε μία φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 28 εκ., τοποθετείτε τη μία βάση παντεσπάνι.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και προσθέτετε το Σιρόπι Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ.
Ανακατεύετε και απλώνετε την κρέμα καραμέλα πάνω από τη βάση.
Από πάνω βάζετε τη δεύτερη βάση παντεσπάνι.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέϊκ ΓΙΩΤΗΣ,
σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και προσθέτετε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια.
Απλώνετε την κρέμα πάνω από το παντεσπάνι, πασπαλίζετε με το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και γαρνίρετε με το Σιρόπι Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ.

  • 2 βάσεις παντεσπάνι
  • 1 φακελάκι Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1000 ml (5 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 150 γρ. μπισκότα τύπου OREO
  • 1 φακελάκι Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέϊκ ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους