Τράιφλ με μπισκότα σοκολάτας και μους μανταρίνι

Σπάτε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα μοιράζετε σε διάφανα ατομικά μπολάκια, γεμίζοντάς τα μέχρι το 1/3. Βάζετε στο μπολ του μίξερ 1  φλιτζάνι τσαγιού γάλα, το χυμό μανταρίνι και το περιεχόμενο του φακέλου Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και χτυπάτε στη δυνατή ταχύτητα για 5 λεπτά. Μοιράζετε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα. Ετοιμάζετε τo garni σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και γαρνίρετε τα μπολάκια. Προαιρετικά, λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και σχηματίζετε κορδόνια πάνω από το garni.

  • 200 γρ. μπισκότα σοκολάτας
  • 300 ml (1½ φλιτζ. τσαγιού) χυμός μανταρίνι
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Garni με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 100 γρ. Σοκολάτα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους