Τούρτα σοκολατίνα

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα και την αφήνετε στο ψυγείο. Ετοιμάζετε το σιρόπι ως εξής: βάζετε σε ένα κατσαρολάκι τη ζάχαρη και το νερό και τα αφήνετε να πάρουν μία βράση. Αν θέλετε προσθέτετε στο σιρόπι λίγο κονιάκ. Σε μια πιατέλα ή φόρμα με σούστα Νο 22-24 βάζετε μια Βάση για τούρτα Σοκολάτα. Ραντίζετε με το μισό σιρόπι και απλώνετε τα 2/3 της έτοιμης κρέμας. Τοποθετείτε τη δεύτερη βάση και την ραντίζετε με το υπόλοιπο σιρόπι. Καλύπτετε την επιφάνεια και τα πλαϊνά της τούρτας με την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρετε με γλάσο το οποίο θα φτιάξετε ως εξής: ζεσταίνετε το γάλα μέχρι να πάρει βράση. Το κατεβάζετε από τη φωτιά. Προσθέτετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσουν τα υλικά. Γλασάρετε αμέσως την επιφάνεια του γλυκίσματος.  Ετοιμάζετε ένα φάκελο Garni Σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και γαρνίρετε με ροζέτες την τούρτα. Με την Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ διακοσμείτε την τούρτα περιμετρικά. 

1 Βάση για Τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ

Για τη γέμιση:

  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml γάλα

Για το σιρόπι:

  • 1/2 φλιτζ. ζάχαρη
  •  1/2 φλιτζ. νερό
  • 2 κουτ. της σούπας κονιάκ

Για το γλάσο:

  • 50 ml γάλα
  • 1 κουτ. της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ

Για το γαρνίρισμα:

  • 1 φάκελος Garni Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml γάλα
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους