Γιαουρτογλυκό Βόλου

Βάζετε στο μπολ του μίξερ τα κροκάδια με τη μισή άχνη και τα χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε το γιαούρτι, το ινδοκάρυδο, το κορν φλάουρ, το ανθόνερο το ξύσμα λεμονιού, το ξύσμα πορτοκαλιού και τη βανίλια και ανακατεύετε ελαφρά με το χέρι. Χτυπάτε τα ασπράδια με την υπόλοιπη άχνη μέχρι να φουσκώσουν και τα ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά. Σε βουτυρωμένο ταψί διαμέτρου 35-36 εκατοστά απλώνετε τα φύλλα κρούστας. Απλώνετε από πάνω το μίγμα, πασπαλίζετε με τα αμύγδαλα και ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο στους 160 °C αέρα για μία ώρα περίπου.

  • 10 αυγά
  • 300 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Άχνη ΑΝΘΟΣ
  • 1 κιλό γιαούρτι πρόβειο
  • 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • 50 γρ. (¼ φλιτζ. τσαγιού) ανθόνερο
  • 120 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλα ολόκληρα ανάλατα
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ινδοκάρυδο
  • 2 φύλλα κρούστας
  • Λίγη βανίλια
  • Ξύσμα ½ λεμονιού
  • Ξύσμα ½ πορτοκαλιού
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους