Φρέσκα λαχανικά με κεμπάπ σόγιας

Μουλιάζετε το κεμπάπ σύμφωνα με τις οδηγίες της  συσκευασίας και το στραγγίζετε.
Πλένετε, καθαρίζετε και κόβετε τα λαχανικά σε κομματάκια.
Σοτάρετε σε σιγανή φωτιά το κεμπάπ με το Βούτυρο.
Βράζετε τα φασολάκια σε αλατισμένο νερό.
Βάζετε σε μία σαλατιέρα όλα τα υλικά  και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, λάδι, ξύδι και δυόσμο.

  • 1 κινέζικο λάχανο
  • 1 ρόκα
  • 1 iceberg
  • 80 γρ. (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) Σόγια Κεμπάπ Fytro
  • 40 γρ. λιαστή ντομάτα
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) φασολάκια πράσινα
  • 1 ματσάκι δυόσμος φρέσκος
  • Ελαιόλαδο
  • Ξύδι
  • 3 κουτ. σούπας βούτυρο
  • Αλάτι, πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης