Τούρτα βανίλια με γεύση μπισκότο

Ετοιμάζετε την κρέμα σύμφωνα με τη βασική συνταγή της συσκευασίας. Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου ως εξής: Λιώνετε 100 γραμμάρια (3/4 φλιτζάνι τσαγιού) μαργαρίνη ή βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μια φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 24) και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι. Απλώνετε την έτοιμη κρέμα ομοιόμορφα πάνω από το μπισκότο. Γαρνίρετε με κομματάκια φράουλας ή μαρμελάδα της αρεσκείας σας.

Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους