Τούρτα βανίλια με γεύση μπισκότο

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και την αφήνετε στο ψυγείο. Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου ως εξής: Λιώνετε τη μαργαρίνη ή το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το Τριμμένο Μπισκότο και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μια φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 24) και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι. Απλώνετε την έτοιμη κρέμα ομοιόμορφα πάνω από το μπισκότο. Γαρνίρετε με κομματάκια φράουλας.

  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml γάλα
  • 100 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη ή βούτυρο
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • Φράουλες για γαρνίρισμα
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους