Τσιπούρα φρικασέ με σέλινο

Βάζετε στη κατσαρόλα το ζωμό ψαριού, 3 φλιτζ. τσαγιού νερό, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι , και τα κρεμμυδάκια κομμένα και τα αφήνετε να πάρουν βράση.

Προσθέτετε τις τσιπούρες και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να ψηθεί το ψάρι.

Σε άλλη κατσαρόλα βράζετε το σέλινο  μέχρι να μαλακώσει.

Αφαιρείτε τις τσιπούρες από την κατσαρόλα και τις βάζετε σε πιατέλα μαζί με το βρασμένο σέλινο.

Διαλύετε το Κόρν Φλάουρ σε 1/2 φλιτζ. τσαγιού νερό και το προσθέτετε στην κατσαρόλα με το ζωμό. Σιγοβράζετε μέχρι να δέσει λίγο η σάλτσα και περιχύνετε τα ψάρια και το σέλινο.

 

 

 

 

 

 

  • 2 τσιπούρες
  • 1 ματσάκι σέλινο
  • 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 500 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) ζωμό ψαριού
  • 2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 35 γρ. (6 κουτ. σούπας ) Κόρν  Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • Λίγο άνηθο
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους