Κουλουράκια με καρύδα και φιστίκια κάσιους

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C στον αέρα.

Κόβουμε τα φιστίκια σε κομματάκια και τα ανακατεύουμε με την καρύδα.

Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και στο τέλος προσθέτουμε τα φιστίκια με την καρύδα.

Σε ένα ταψί με λαδόκολλα ρίχνουμε μικρές κουταλιές από το μίγμα και τις πατάμε με ένα κουτάλι για να γίνουν στρογγυλές.

Ψήνουμε για 10-12 λεπτά.

  • 150 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ανάλατα φιστίκια κάσιους ψημένα
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) τριμμένη καρύδα
  • 180 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 ½ γρ. (1/2 κουτ. γλυκού) μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 140 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
  • 120 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Ακατέργαστη Ζάχαρη FYTRO
  • 1 κουτ. γλυκού τριμμένο τζίντζερ
  • 1 αυγό
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους