Λεμονάδα

Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το χυμό λεμονιού, το χυμό πορτοκαλιού και το γλυκαντικό και βράζετε σε σιγανή φωτιά για 5 περίπου λεπτά. Προσθέτετε τις φράουλες και βράζετε λίγο ακόμα μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς (αν χρειάζεται προσθέστε λίγο νερό). Αφήνετε τη λεμονάδα να κρυώσει. Σε ένα ποτήρι προσθέτετε 40 ml λεμονάδας (4-5 κουτ. σούπας) και αραιώνετε με 160 ml ( 3/4 φλιτζ. τσαγιού) κρύο νερό.

  • 20 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Sweet and Balance Επιτραπέζιο γλυκαντικό σε σκόνη ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φράουλες ψιλοκομμένες 
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) φρέσκο  χυμό λεμονιού
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης